årsag håndteret, hvorfor overvægtig

Spørgsmål: Jeg har vanskeligheder med mad og har nu fået styr på disse vanskeligheder, men hvorfor er jeg stadig overvægtig?

svar er et modspørgsmål:  Hvad har du sat i stedet for?
Det er ganske flot, at du har løst et underliggende problem (årsagen) i forbindelse med din anvendelse af mad.  Det hjælper dog ikke meget, hvis den overfladiske adfærd har rykket sig minimalt i forhold til at opnå et vægttab.

Fx kan du snildt tidligere have væltet dig i chokoladebarer, men nu blot erstattet dem med popcorn.

Fx kan du have fået sat sløjfe på et givent problem, således at badevægtens himmelflugt er stoppet….og du har holdt denne vægt i et stykke tid…..alene det er en præstation i sig selv. Klap dig selv på skulderen for det.
Er det ønske et vægttab er det en nødvendighed, at du ikke hviler på laurbærene, men giver det et nyk videre.   Brug de ressourcer fra andre steder i dit liv, hvor du ved hvad du skal gøre når du skal lave noget om.

This entry was posted in Hjerne and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.