Tip 7: Køb stort ind


Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/de3faktorer.dk/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

Egentlig går dette tip ud på, at du udsætter dig for så få impulser som muligt.

Det drejer sig om, at anerkende, at supermarkederne har opstillet deres varer i en nøje udregnet rækkefølge og placering.  En ting er helt sikker: Den er ikke lavet med det for øje, at du køber så sundt ind som muligt.

Varerne er nøje opstillet, så du udsættes for flest mulige varer som allerhelst skal købe uden at du har planlagt det.   Din indkøbsliste fra Tip 1 er naturligvis en udemærket hjælper til at holde dig på dydens smalle sti.

Når du nu ovenikøbet sørger for, at købe ind så få gange som overhovedet muligt, så er du kommet meget langt i at skabe en god indkøbskultur til undersøttelse af din vægttabsproces.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.