Tip 41: Pølser

Ta’ dog dem med smag?

Jeg ved godt, at det er en subjektiv vurdering hvad der er god smag, men vi kan vel være enige om discountpølser fra noname-producenter giver en “no taste”-fornemmelse ved fortæring.

Brug tilgengæld lidt flere penge på ordentlige pølser….så har du sandsynligvis slet ikke lyst til at madorgie i pølsens hellige navn.

Derudover er pølser nu engang temmelig fedtholdige og når man nu gerne vil have noget pølse, så ta’ dem som giver den bedste oplevelse med mindst mængde.

En tanke om "Tip 41: Pølser"

  1. Jeg kan anbefalde de økologiske fra Hanegal (fåes bl.a. i Irma). De er temmelig dyre, men de er bare rigtig gode. De indeholder næsten intet fedt, men masser af kød og dermed masser af smag. Man undgår helt den fade smag i munden, som man ofte får ved at spise de billige pølser. Man får snildt dækket sit pølsebehov ved at spise et par stykker, og så rækker en pakke fint til 2 voksne mennesker.

Skriv et svar