Tip 46: Suppefedt

Det ædleste er naturligvis at lave suppe helt selv fra bunden.    Findes der noget pragtfuldt.

En hjemmelavet hønsekøds-suppe er pga. de rette ingredienser noget af en fedtbombe, hvorfor det meget naturligt er at fjerne fedtet, som samler sig i suppeoverfladen (meget praktisk indrettet fra naturens side, hvis du spørger mig).

naturligvis opholder jeg mig i 2009 og ved derfor ved jeg naturligvis at suppemærket: Mou  er en vellidt grundingrediens i moderne suppetilberedning.   og ja, der er fedt i Mousupper.

Og hvis man kigger på fedtenergiprocenten, så er den ganske skræmmende høj. Dertil vil jeg lige nævne. Det er helt korrekt, men læg så lige mærke til hvorledes fedtenergiprocent bliver udregnet.    Procent i forhold til hvad?   Og hvad er til sidst på tallerkenen….for så virker fedtenergien ligepludselig ikke så skræmmende.

Prøv selv at lave lidt taltrylleri omkring fedtenergi-procent

This entry was posted in Indkøbskurv and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.