Januar tilbud…gør noget nu!

Det er kommet mig for øre, at man får sig et rigtig godt tilbud, når hjemmesiden www.smaaskridt.dk bliver lanceret den 2. januar 2010.
Jeg kender desværre ikke det konkrete indhold af tilbuddet, men rygtet siges, at man vil få sig en gratis periode. Se priser og rabatter på omtalte hjemmeside.

Det eneste som det “kræver” er, at man er medlem af facebook-gruppen af samme navn: http://www.facebook.com/smaaskridt senest på dagen.

Antal medlemmer i facebook-gruppen har været stødt stigende siden starten og der til tider er nogen ret intense debatter om vægttab på både samfundsplan og endnu vigtigere: individ-niveau.  Det skægge er ovenikøbet, at det foregår i al venskabelighed og venlighed.

Små skridt er ikke som andre vægttabs-koncepter, hvor man skal følge en bestemt kostplan eller trænings-runde. Små Skridt bygger på, at DU får magten over processen mod en normalvægtig tilværelse. På intet tidspunkt skal du tillægge dig en vane eller frasige dig noget du nyder at gøre, som du oplever påduttet eller forbudt.

Små skridt betyder, at du har magten til at gøre netop det som du mener er nødvendig.

Jeg fristes til at citere Pinocchio:

Der er ingen bånd der binder mig,
og ingen holder på mig nej.
Før var jeg i slaveri,
men nu er det forbi.

Hej hop og hiv og sving,
jeg kan gå hvorhen jeg vil.
Glad hopper jeg omkring,
ligsom jeg er tosset til.

Der ingen bånd der binder mig,
og ingen holder på mig nej.
Jeg er altid glad fordi,
jeg er så fuglefri

This entry was posted in Observationer and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.