NBS: dag 2&3

Ingen billeder pt. men jeg har ikke bidt negle.

De ser allerede noget pænere ud.

Jeg tror, at jeg fundet tidligere forsøgs “akilles-hæl” (stavning?).
Neglen løsner sig fra huden meget tidlig fra fingeren og umiddelbart ser det ud til, at jeg har lange negle, men når man kigger nærmere, så kan man godt se, at den del af neglen som er fast på fingeren er meget kort og neglens “frie del” starter langt nede på fingeren. Det får neglen til at se noget feminin ud….og meget kan man kalde mig, men feminin naaaahhh.

Mon ikke at jeg skal tænke noget i retning af, at andre nok ikke ser på ens negle, så intensivt som man selv har mulighed for.

For som jeg tidligere skrev her på bloggen: it is all in your mind.

Jeg må nok hellere lave mig en mental postit-seddel som går noget i retning af, at nedbidte negle giver smerte ved daglig brug og særlig ved volleyball, hvor bolden til tider kan ramme ret uheldig på ens fingre….og når neglen ovenikøbet er nedgroet….auuuuu.

Så jeg knytter mit neglebidnings-stop-projekt op på en anden aktivitet jeg værdsætter. Mon det virkelig bare var det? naaah, jeg må hellere blive ved med at udtrænke snedige modstrategier til neglebidning.

www.de3faktorer.dk

This entry was posted in Ikke kategoriseret and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.