NBS: dag 6

Det går meget godt. Stadig ikke bidt negle.
Igår tog jeg en neglefil og udjævnede toppen af de neglekanterne, hvor man stadig kunne se “takkerne” efter sidste bidning.

Derudover har jeg travlt på arbejde og med forskellige hjemmelige sysler. Det kan godt være, at når nu jeg har travlt med alt mulig andet, så har jeg ikke “tid” til neglebidning (det tager ellers ikke mange sekunder at gnave 10 negle).

Jeg er langt fra at være “kureret” fra uvanen: neglebidning. Tilgengæld er jeg denne gang mere engageret i at finde vej ud af uvanen. De tidligere forsøg var – her i bagklogskabens lys – noget mere halvhjertede og viljestyrke-baseret krydret med Mavala STOP.

Denne gang indsætter jeg de samme værktøjer som ved vægttab: Hjerne, hjerte, indkøbskurv.

This entry was posted in Ikke kategoriseret and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.