En tur på kettler’en

som fortalt for en måneds tid siden, såhar jeg købt en crosstræner  Kettler CTR 3 har den som fået af navn fra producenten. Her i huset kaldes den dog for  maskinen eller dyret.

Jeg har forsøgt at notere nogen af de tanker som jeg gør mig inden, imens og efter jeg har et træningspas.

Inden:

Jeg skal mindst have 30 minutter; kan ikke afgøre hvilket program jeg har lyst til; gider jeg i hele taget idag; hvad skal jeg se på dvd imens?  og nu står dyret derinde og såkan jeg ligeså godt få den brugt; der er nok ikke noget motionscenter som er tættere på; husk papir og blyant for at skrive resultater ned, hvor er pulsmåleren?; skal der køres noget interval eller mere kontinuerligt?;

Imens

Rolig nu, ikke noget overbelastningsskader; husk en fornuftig start (300-400 “meter”); åndedrættet bliver mere intenst; pulsen stiger; efter 13-14 minutter åbner svedporene; hastighed og modstand intensiveres; kilojoule-tælleren tæller på livet løs; kan jeg mon nåen ny personlig – i mangel af bedre udtryk – rekord eller skal det bare være en hyggetur? Øger lige hastigheden de næste 60 sekunder, 200 meter eller 150 kilojoule eller hvad der lige falder mig ind; husk lige på, at du også skal have lyst til dyret indenfor overskuelig tid, igen!; når nu jeg er igang, såer det faktisk en fed fornemmelse.

Efter

Husk at registere opnåede resultater; kan mærke at kroppen er blevet brugt; husk at strække ud; det var da meget godt; lækker fornemmelse at kunne nå mere, længere, hurtigere eller hvad jeg nu endte med at ville måle;

This entry was posted in Hjerte and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.