hmmmm, så har bloggen stået stille i fire dage….og årsagen har simpelthen været, at der noget andet som fyldte mere end et skriverier her på bloggen.
Igår var jeg i Cirkusrevyen og tog forskud på Fase 2 med lidt rødvin og en bagt kartoffel, men også en kæmpe entrecote oksekød….mmmmfff hvor var det godt.
Jeg skal starte på South Beatch om ikke frygteligt længe men mangler nogle oplysning,syntes ikke rigtigt at jeg kan finde ud af fx. må jeg bruge sojamel, havergryn og vallepulver. Kan ikke rigtig finde det i bogen.. Måske skal jeg købe nogele flere bøger jeg har den om grundprinciperne og kogebogen.
Håber der er nogen der kan hjælpe
På forhånd tak 🙂
Hej Mille
Hvad er det du vil bruge sojamel, havregryn og vallepulver til?
Hvis du samligner produkterne på “tilladt”-listen med sojamel, så har sojamel temmelig meget protein og kostfibre, hvorfor jeg vil mene at sojamel er tilladt som al anden mel.
Havregrynene i sig selv er også “tilladte” pga. mængden af fuldkorn og den manglende tilstedeværelse af sukker&co.
Vallepulver består af primært lactose som er en sukker-variant, hvorfor man bør begrænse indholdet af vallepulver til samme mængde som skummetmælk i 2 daglige kopper kaffe (almindelige kopper).
Se næringsindholdet:
sojamel http://www.foodcomp.dk/v7/fvdb_details.asp?FoodId=0155
havregryn http://www.foodcomp.dk/v7/fvdb_details.asp?FoodId=0530
vallepulver http://www.foodcomp.dk/v7/fvdb_details.asp?FoodId=0514
Om du har brug for at købe andre bøger kan jeg ikke svare på. Hvis du har http://www.saxo.com/dk/item/arthur-agatston-south-beach-kuren-haeftet.aspx så har du et rigtig godt udgangspunkt.
Som gratis alternativ vil jeg anbefale at du søger på google efter de ingredienser du vil indarbejde i din South Beach.
Go fornøjelse med South Beach og http://www.de3faktorer.dk
Med venlig hilsen
Carsten Riis
http://www.de3faktorer.dk
Hej Carsten
Jeg vil bage brød og kager 😛
Jeg har nemmelig været på Atkins kuren før og har nogle super gode opskrifter der fra og syntes så at det ville være bedere at bruge de opskrifter i stedet for at lave den med almindeligt mel. Jeg er ved at prøve at google alle de spørgsmål jeg har så jeg er helt klar til at starte mandag d.3/8
Denne gang skal det lykkedes. Jeg har heldigvis en veninde der starter samme dag så vi kan holde hinanden i “hånden” til det bliver naturlig del at vores hverdag 🙂
1000 tak for dit svar
Med venlig hilsen
Mille