Tip 34: Oliespray & co


Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/de3faktorer.dk/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

Nogen syntes, at oliespray og andre oliebesparende nipsgenstande bare er sagen i forbindelse med fedtforbrug ved stegning.
Selve ideen med oliesprayen er, at man skulle bruge noget mindre olie end når man bare hælder på panden direkte fra fra flaske, samt at man så bruger olie og ikke smør til tilberedningen.

Min personlige favorit er dog istedet at hælde ca. 1-2 teske olie på panden….og så tage et styk køkkenrulle at give hele panden en runde.   Det giver samme effekt og man er fri for at købe sig en ekstra dims til køkkenet plus besparelsen i bøvlet med overhældning af oliespray-beholderen. Udgiften til køkkenrullen er vist til at overse, selv over tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.