Pulverkur: Engager dig

Uanset hvilken tilgang du anvender i vej mod drømmevægten, så kan du allerede fra starten gøre dig klar, at det er dig som har initiativet. Det er dig som skal være med hele vejen.

Du kan ikke nøjes med, at æde pulver opblødt i vand og så forvente mirakler på længere sigt. Miraklet er, når du via engagement slår alle odds som ligger i en vægttabsproces. Husk 95% af alle vægttabsforsøg ender med vægtøgning! Vær med i de sidste 5%.

Det kræver ikke, at du er en ironman (m/k); ej eller at du får 28 timer i døgnet.
Det eneste du – om du vil eller ej – kommer til at opnå varigt resultat med er: Omtange + engagement +…..læs med imorgen, hvor jeg fortæller hvad den sidste faktor er. Skriv evt. en kommentar, hvis du allerede ved hvad jeg vil skrive.

PS: Et engagement betyder ikke, at du skal løbe jubelskrigende rundt som en glad julegris….næh engagement kan være noget så basalt som at vide hvad du indtager af kalorier på daglig basis. En øget opmærksomhed er også engagement. Mindre autopilot = mere engagement.

This entry was posted in Hjerte and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.