Februar: bestået.

Hov, det er vist lidt længe siden, at det var den 1. marts, hvor jeg normalt skriver et par bevingede ord om den måned der var gået.

Ud fra min målsætning om at have en ny mindste vægt hver måned, så har jeg opnået det mål! Jeg kom ned på 105,9 den 11. februar.

Madmæssigt må jeg blankt erkende, at der nok røg lidt for meget chokolade, slik og i sociale sammenhænge kage i rigelige mængder ned…..sat overfor, at jeg en 14 dages tid rendte rundt med et – i mangel af bedre ord – trælår, så sneg vægten sig opad igen.

Takket være min daglige vejning fik jeg øjnene op for, at buskørsel til/fra arbejde kombineret med lidt for meget spisning af tomme kalorier, jamen så stryger vægten kun én vej: op ad.

Heldigvis for februar, at den kun har 28 dage og jeg savnede min daglige cykeltur, så startede jeg Batavusen den 1. marts og I skulle bare vide, hvor godt det er. Alverdens chokolader, haribo-slikposer og andre “nydelsesmidler” kan slet slet slet ikke hamle op med den nydelse det er at cykle gennem Danmarks Hovedstad.
Lægger man dertil at jeg mit lår igen er rask, så spilles der ovenikøbet volley i det omfang jeg nu har mulighed for det.

Jeg skal nok nå et nyt lavpunkt i marts.
www.de3faktorer.dk

This entry was posted in Hjerne and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.