30DC: Dag 7 (lidt sen gennemførsel)

Jo, jeg fik da lavet mine wii-øvelser idag. Og endnu engang er jeg overbevist om, at jeg skal have skaffet mig en elastik i rette længde og styrke. Øvelsen  Biceps curl and shoulder  kan jeg ikke gennemføre medmindre elastikken ødelægges. 🙁

Jeg er glad for bokseøvelserne, særlig den hvor man skal slå på den virtuelle sandsæk 70 gange.  Udenfor 30dages-udfordringen er der en mulighed for at slå 300 gange…..ser du, så er det faktisk ved at være noget der rykker.

Udover dagens wii tog jeg en tur på crosstræneren, hvor jeg fik brændt 5300 kilojoule af. Herlig fornemmelse i lårene vil jeg lige tilføje.

www.de3faktorer.dk

2 thoughts on “30DC: Dag 7 (lidt sen gennemførsel)

  1. Hmmm… er du glad for boksespil kan jeg da lige nævne don kings boxing! Min mand står og sveder over det lige nu… han er meget begejstret!

  2. værd at overveje….jeg vil lige se om jeg hænger ved de spil jeg har. wii’en har samlet en del støv på det seneste….så om et ekstra spil gør forskellen tror jeg ikke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.