Alli – i kølvandet på diskussioner

Debatfora’et på motion-online.dk gik helt i selvsving, desværre ikke imod producenten og dem som godkender Alli-pillen.   Det er “de fede” som får en bredside.  Bredsiden går naturligvis ud på standardpåstanden nummer 1:  Ta’ jer dog bare sammen.

Hvor er det dog bare forkert, at tro, at vægttab bare drejer sig om “at tage sig sammen”.  

Et stort vægttab OG efterfølgende vægtkontrol har INTET med “tage sig sammen” at gøre.   Tage sig sammen er noget man kan gøre over en kortere periode, hvor man gør noget som ikke harmonerer med dagligdagens rytme.  Når den kortere periode er overstået, så banker hverdagen igen på døren.

Hverken  “gram og point”-medlemskaber, økologiske urtemiksturer eller moderne alkymi (herunder: alli-pillen) kan ændre på, at den proces den fede skal igennem skal være enorm individuel OG at processen SKAL ende en anderledes hverdag på kost- og motion-siden end før processen, først da kan den fede kalde sig for ex-fed.

Enhver sten skal vendes (gerne ude på stranden, så man får motion 🙂 ), alle vaner og uvaner skal revideres, nye fokus skal etableres, andre interesser dyrkes.  I hele taget:  Etabler en livsstil som på det fundamentale og daglige plan  gør overvægt umuligt!

This entry was posted in Hjerne, Indkøbskurv and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.