South Beach, Fase 1, Dag 1

nu er dagen gået og lige en lille status:

Jeg har det faktisk ganske fint;
Jeg var på indkøb i Superbest og min fokus var helt på SouthBeach-ingredienser og tanker på maden imorgen.
Turen til og fra arbejde var på cykel dvs. jeg fik cyklet 16 kilometer ialt dvs. lidt over en times tid.

en opstillede madplan igår holdt ikke.
Jeg fik istedet: 3 Kinakål-ruller med rigelig lufttørret skinke til morgenmad; mellemmåltid var udhullede agurkestænger; Frokosten bestod af æg, sild og roastbeef og en god mængde salat (tomat, rå blomkål, radiser, oliven, grønsalat med en olieeddikedressing); mellemmåltid de to kopper kaffe; aftensmaden var kylling, asparges, peberfrugt, majroe, tomat og agurk).

Dagens indkøb bestod af dagens aftensmad og maden til i morgen:  Humus; røget makrel, Icebergsalat,

Imorgen har jeg taget næsten fri fra arbejde og jeg vil bruge formiddagen på, at lave de næste dages morgenmad dvs. grønsagsæggekage-muffins. Faktisk en ret smart måde at portionere æg på.  En muffin vil indeholde 1 æg og megetfinthakkede grønsager; Muffinformen fyldes ca. 1/3 del med det hakkede grønt og ydereligere 1/3 del med pisket æg.. Muffins’ene sættes så i en 180 grade varm ovn i et par minutter (skal jeg lige finde ud først)…..og vupti så har man lavet noget morgenmad til et par dage.

This entry was posted in Indkøbskurv and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.