Torsdagens coopertest

Ja, så gjorde jeg det igen.  Tog en coopertest+intervaltræning og samlignede med en tilsvarende test tidligere.

Og mindsandten om jeg ikke har fået bedre kondition jf. testen:

Skal vi ikke bare sige, at jeg gjorde det ret godt. I selve coopertesten kom jeg ca. 95 meter længere 15. april end 17. januar, hvilket jeg er ret glad for. Totalt kom jeg 520 meter længere i den nyeste test.

Faktisk gennem hele testen kunne jeg holde en større hastighed idag vs. 17. januar.
Rent grafisk ser det sådan ud:

Grøn linje 17. januar 2010; Rød linje 15. april 2010

Det skal dog lige siges, at jeg altså også knoklede temmelig for det. Pulsmæssig holdte jeg stort set samme puls i begge tests:

Grøn linje 17. januar 2010; Rød linje 15. april 2010

De fine grafer kommer heller ikke som den store overraskelse for mig, da alle de tidligere test har vist en fremgang i enten samme præstation ved lavere puls eller yderligere præstation ved samme puls.

Jeg skal dog også lige notere mig, at jeg sammen ligner to tests som ligger flere måneder mellem hinanden.  Om ikke så frygtelig mange dage kommer jeg ind i en periode, hvor jeg har lavet testene for en måned siden…og jeg kan nok ikke forvente samme fremgang med 1 måneds mellemrum som jeg kan med 2-3 måneders mellemrum.

This entry was posted in motion and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.