De 3 faktorer vs. andre slankekoncepter

Man kan ikke helt lade være tænke på om de3faktorer.dk nu også fungerer som vægttabs-værktøj?

Som ejer og forfatter af alle artikler og indlæg vil det naturligvis være tåbeligt af mig at tage afstand til mine egne skriblerier.

Tilgengæld vil jeg da gerne forsøge at se på de3faktorer i forhold til andre slankekoncepter som eksisterer.

Med risiko for at ikke at have været grundig nok i mine søgen, så har jeg indtil videre endnu ikke fundet et eneste koncept, hvor man ikke skulle købe noget.
Det være sig lige fra
DeDanskeVægtkonsulenters bøger+fremmødeabonnementer, ligeså hos Weightwatchers og LeneHansson, hvor man allerhelst også skal købe nogen særlige produkter til overpris.
Over litteraturens DrPhils 7 nøgler til varigt vægttab eller Dr.Agtsons Southbeachkur, hvor heldigvis kan nøjes med at købe en bog.
Til internetbaserede fællesskaber a la Smaaskridt.dk, hvor man i kraft sit engagement opnår resultater.
For at få del af disse fantastiske og “her er løsningEN”-produkter, så skal du svinge dankortet.

Det skal du ikke hos de3faktorer.dk.
Her skal du faktisk ikke engang købe noget som helst. Bare være indstillet på at bruge din forstand i kombination med dine følelser for lave et adfærdsmønster, der skaber et kalorieunderskud…..for uanset hvilket koncept du bliver tilhænger af eller har prøvet, så drejer vægttab sig om én ting:   kalorieunderskud!

Så er der naturligvis nogen som straks snakker om diætister, uddannelse, erfaring…og en masse andet hvor man ved købe-koncepterne får adgang til – i visse sammenhænge – nogen fagfolk som ret faktisk ved hvad de snakker om.
Det er korrekt, at jeg ikke er klinisk diætist, psykolog, har en fin opskriftssamling med fedt/protein/kulhydrat-opdeling eller kan skrive en lang referenceliste på folk som er tilfredse med mit koncept.
Og ved du hvad: Det er også fløjtende ligegyldig.
De3faktorer.dk handler om at aktivere det man i livet ikke kan læse sig til: sundere fornuft!

Naturligvis kan man rende rundt i total uvidenhed om at grillmad fra pizzariaet er kalorierigt af den overvægtsfremmende slags eller naturligvis kan man have “skelletter i skabet” som kræver professionel behandling….og færdigskrevne opskrifter er naturligvis også rare at hvile sin hjerne på…..og ja, jeg har ingen kunder på min ide om hjerne-hjerte-indkøbskurv er rigeligt til at opnå varigt vægttab på.

Netop problematiserende akademiseringen af noget så dagligdags som mad og motion…..
Det er hvad jeg forsøger at tale tilbage til det niveau som vægttab i bund og grund handler om:  flere fornuftige beslutninger i dagligdagen, uden at opleve tvang eller pådutning, når nu man står i supermarkedet med sin indkøbskurv eller valget mellem elevator vs. trapper efter en lang dag på arbejde.

skær alt det unødige væk. Kom ind til hvad det handler om:  At træffe beslutninger om noget så kedeligt dagligdagens trummerum som skal have en vægttabsfremmende rytme.  Der er der ingen tjubang, breaking news, ballader, skandaler….bare noget så ordinært som dagligdag.
Det kan de3faktorer.dk

Andre koncepter kan fint piske en stemning op om motion er godt/skidt eller overdramatisere broccoli fremfor chokolade…. Det er ikke sådan en dagligdag ser ud!  I hvert fald ikke en som – tror jeg – de fleste kan holde til. Og det er netop fordi de slankekoncepter som fører sig frem på at de kan opnå størst resultater på kortest tid er dømt til mislykkedes noget så gevaldigt!

Og hvad er størst resultat?  Det største resultat er vel, at når man én gang har smidt et x i tøjstørrelse, at det så ikke kommer tilbage igen!

This entry was posted in Hjerne, Hjerte and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.